SERVICII

Written by Administrator on 16 Mai 2011

     GRANDI GARDEN este o echipa de oameni cu experienta care se ocupa de proiectarea gradini si amenajarea spatiilor verzi. Va oferim cele mai bune produse si servicii in amenajarea  gradinii din domeniu, de cea mai buna calitate, toate  la cele mai avantajoase preturi de pe piata in momentul de fata. Utilizand serviciile noastre de amenajari spatii verzi, va garantam ca faceti cea mai buna alegere.

      Cunostintele dobandite absolvind universitati in specializarile de horticultura si arhitectura peisagera, si experienta acumulata in domeniu isi pune amprenta in lucrarile noastre de amenajari curti si gradini. Acordam atentie deosebita muncii noastre, pentru ca ne intereseaza ca  clientii nostri sa fie multumiti de serviciile noastre si noi sa avem satisfactia muncii “bine facute”.

      Pentru a completa pachetul de servicii oferim persoanelor ocupate intretinerea completa a gradinii casei sau a spatiilor verzi aferente cladirilor de birouri. Intretinerea plantelor si a gazonului se realizeaza prin fertilizari si tratamente contra daunatorilor, taieri de primavara sau de corectie, tunderea gazonului periodica si eliminarea buruienilor prin ierbicidare. Monitorizam si reglam sistemele de udare instalate pentru a asigura necesarul de apa al plantelor in functie de specie si sezon iar pe perioada sezonului rece asiguram curatarea de zapada si gheata atat a plantelor cit si a trotuarelor si aleilor aferente locuintei Dumneavoastra.