PLANTE DE INTERIOR

Written by Administrator on 28 Ianuarie 2014

    Lasati specialistii nostri sa va sfatuiasca pentru ingrijirea plantelor de interior.
   Grandi GARDEN SRL, prin departamentul sau specializat, ofera servicii de amenajare a spatiilor de birouri cu plante naturale exotice mari, precum si un serviciu specializat de intretinere a plantelor naturale de interior.

    Suntem pasionati de plantele de interior, le cunoaștem și ne straduim întotdeauna sa le condiționam astfel încat sa nu aveți  probleme atat de des cu acestea.

    Plantele de apartament pot avea efecte benefice asupra vietii. Ele purifica si reinnoiesc aerul din spatiul interior, filtrand toxinele, poluantii si dioxidul de carbon pe care il respiram.

    Plantele vii, sanatoase pot face lucruri minunate pentru un loc de munca de interior sau o zona de receptie clienti. Ele ofera o atmosfera mai relaxata și o senzatie naturala de caldura, sa nu mai vorbim de o capacitate dovedita de a curata aerul.

    Plante pentru birou, plante de apartament sau plante de interior. Oricum le-ai numi sunt acele plante care te ajuta sa te relaxezi la birou, iti inveselesc diminetile ... sau pur si simplu aduc putin verde in viata ta. Pot fi plante cu flori sau plante decorative prin frunze. Pot fi cadoul ideal, sub forma unor aranjamente florale sau cosulete cu flori pregatite special pentru cei dragi.

    Plantele sanatoase, vii,  la locul de munca spun lucruri minunate despre tine și modul în care faci afaceri.

  • Plantele de apartament ofera un sentiment natural de confort, eleganța și bunavointa.
  • Plantele office arata clientilor dumneavoastra și angajații dumneavoastra că va pasa.
  • Plantele de interior curata aerul, oferindu-ne un mediu mai sanatos.
  • Plante verzi absorb sunet, făcand vizita,  locul dumneavoastră de afaceri într-o experienta mai placuta.