Dell 1560

★★★★☆

Super reduceri la dell 1560! Inainte de a cumpara, ar trebui sa cititi opinia noastra personala. Va prezentam toate avantajele si dezavantajele si unde le puteti gasi la cel mai mic pret. Avem o atentie personala prin telefon cu consilieri experti. Simplu, rapid si ieftin.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Dell 1560?

Aparatul dell 1560 PowerPro Compact de pe Philips are o putere de 650 de wati si o vlaga de aspirare excelenta. Aparatul nu are sac si este echipat intr-un recipient scurta cu scopul de praf cu o calitate de 1,5 litri. Datorita tehnologiei PowerCyclone-5 de pe Philips, praful ar fi separat de aer, ceea ce asigura o buna capacitatea energetica si o performanta ridicata de curatare. In plus, un filtru HEPA este integrat in.

Principalul motiv cu directia de care apar asa de daune nu este intre cauza capacitatilor sale de stergere, ci cu destinatia de cu privire la nu ar fi cea potrivita.

Are o forta totala de 850 W si o putere de zece litri. Siemens integreaza, de asemenea, un filtru de igiena de ridica performanta, in acest mod incat aproape nicio particula nu este emisa in aerul intre camera. Siemens da clasa de creativitatea energetica a acestui model cu scopul de fiind B, iar productivitatea C pentru grupare de curatare a covoarelor poate fi citita din fisa tehnica.

Atunci cand cumparati un dell 1560, ii nevoie sa luati in considerare mai multe criterii care vor preciza in cele intre urma daca se obtin rezultatele dorite. Din pacate, multe modele, deosebit cele mai vechi, nu indeplinesc standardele moderne.

Un aspirator de ceainic te ajuta cu scopul de a fi fie o unitate de aspirare directa, fie ar fi echipat intr-un cap de perie rotativ. Acesta ar fi potrivit pentru curatarea covoarelor. Peria rotativa poate fi fie pneumatica (turbo), fie electrica - cu motor propriu.

O alta caracteristica foarte interesanta ar fi peria electrica integrata, care este echipata cu o rola moale. Nailonul moale este responsabil cu directia de colectarea murdariei grosiere. Pe de alta parte, fibrele de carbon integrate in perie asigura o geniala colectare chiar si a prafului fin.

Daca aveti un caine sau o pisica, stiti cu convingere cu directia de aceste animale lasa nenumarate fire de par pe podea, in functie de specia lor. Acest fenomen duce din cand in cand la o priveliste neatractiva pe podea. De multe ori nu puteti combate parul de animale cu o dell 1560 standard. Tocmai pentru aceste grupuri tinta exista modele speciale, potrivite ca parul animalelor de companie. Unii fabricanti s-au specializat tocmai in aceste modele.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult